dimecres, 22 de juliol del 2015

Avis al poder!

Tant li fa si sou "avis d'estiu" o "avis de cada dia", espero que tingueu els vostres néts amb vosaltres tan sovint com vulgueu però que pugueu gaudir de la felicitat de ser "avis extraordinaris" (és a dir, que no us hagueu d'ocupar sempre del que és quotidià, "ordinari", i que hauria de correspondre als pares). 

En qualsevol cas, pot passar que a l'estiu, molt especialment al juliol, us correspongui ser avis amb una intensitat i freqüència més elevada, ja sigui per tradició (viviu a fora i casa vostra és més fresqueta) o per necessitat (segur que sou més econòmics que un casal!).

Com encareu aquest mes amb els néts? Estic segur que us fa il.lusió, però també pot passar -és compatible- que us faci una mica de mandra, o fins i tot una mica de por: "què farem amb ells?" "s'avorriran, tants dies amb nosaltres!" "mira que si no volen menjar..!"

Doncs bé, us he de dir que no heu de patir, perquè els avis, tots, teniu Poders! Sí, sí, fabulosos Poders que us fan ser Els Millors Avis del Món! Quins són aquests Poders? Perspicàcia, Paciència i Perseverança. Una triple P molt potent! 
  • Perspicàcia que us permet conèixer els vostres néts i saber de quin peu calça cadascun (i estimar-los a tots tal com són)

  • Paciència que us permet escoltar-los i participar del seu entusiasme en el joc i en la vida, i també dels seus neguits i preocupacions (Paciència que s'oposa a la Pressa i la Precipitació que de vegades són massa presents en el seu quotidià!)

  • Perseverança que fa que els néts facin amb vosaltres activitats i desenvolupin hàbits que potser amb els pares no poden o no volen fer ni desenvolupar, perquè vosaltres sou al costat dels vostres néts... i als avis no se'ls pot dir que no!

Sentiu-vos segurs, doncs, i viviu amb joia aquest temps d'estiu amb els vostres néts!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada