dilluns, 26 de març del 2012

Una mica d'autobombo, que publico un llibre!


Em deixareu que em faci una mica de promoció (al cap i a la fi, és el meu blog!), per presentar-vos “Preguem de la A a la Z”, un nou llibre amb 75 senzilles i originals pregàries per a fer en família, a la catequesi, a l'esplai... 

D’ençà la seva publicació el 2008, “La Pregària de la Porta”, amb 55 pregàries i una proposta per a sortir de casa cada dia ben acompanyats de la mà de Déu, ha esdevingut un llibre de referència i gran utilitat per a moltes famílies, escoles i parròquies. Alguns també han fet servir el material inclòs al cd que va amb el llibre per a elaborar noves pregàries. I uns quants m'havien anat dient: "Se'ns acaben les pregàries! Quan en faràs més?" Doncs bé, tots els que ja havíeu esgotat aquelles pregàries esteu d’enhorabona, perquè arriba “Preguem de la A a la Z”!
Què vol dir preguem de la A a la Z? Vol dir poder fer pregària amb els fills, amb els néts, a casa, a l’escola, a la catequesi, a l’esplai, a l’agrupament... Vol dir pregar a partir del més quotidià, de tot allò que ens acompanya en les nostres vides: els Amics, la Família, el Joc, les Notícies, les Paraules, el Vent, els Llibres... i també l’Oli, els Colors, les Bastides, els Obsequis, els Semàfors, la Xarranca... i la Pasta de dents! A les 75 pregàries de “Preguem de la A a la Z” n’hi ha al menys una per a cada lletra de l’alfabet! Així podreu pregar pel Dilluns i pel Divendres, per les Cançons i pel Diàleg, per la Pau i per la Guerra, per la Roba bruta i per l’Univers... Perquè cada dia, i per tot arreu, trobem molts motius per pregar, per pregar de la A a la Z!
Molts motius per pregar i moltes pregàries ben endreçadetes, que podreu utilitzar directament, i també moltes idees, i dibuixos, i recursos perquè descarregueu les pregàries, feu servir els textos, aprofiteu els dibuixos... perquè creeu, re-creeu i us feu les pregàries ben vostres! 

El proper dimarts 10 d’abril, a les 19h, a la sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret (Roger de Llúria, 5) presentaré "Preguem de la A a la Z". Procuraré que sigui àgil i agradable, que coneguem el llibre i ens ho passem bé. I, esclar, tots hi sou convidats, del primer a l’últim, de la A a la Z!

3 comentaris:

  1. Juanjo, moltes felicitats pel nou llibre. Espero que sigui un èxit i el tindré en compte de cara a les compres de Sant Jordi. Suposo que serà interessant com totes les xerrades (i altres) que tu fas. A quines llibreries es podrà trobar???

    ResponElimina
  2. Benvolguda, moltes gràcies per les teves prediccions d'èxit. "Preguem de la A a la Z" es podrà trobar, esclar, a les millors llibreries! Entre elles la Llibreria Claret (Roger de Llúria, 5), que és on farem la presentació el dia 10 a les 19h. Però també a moltes altres, i el podràs encarregar per internet a www.claret.cat. Així que vinga, a pregar sense parar!

    ResponElimina
  3. Juan Jose, acabamos de ver la foto tan chula que has puesto en tu perfil donde tu madre esta wpsma, y tu padre lo intenta, y tu estabas hecho un bomoboncito.
    Este bomboncito, que ha escrito libros muy cariñosos de plegaria y educativos y que nos llena de orgullo. Adelante con el nuevo libro.Un beixiño filliño

    ResponElimina